1. Συνοπτική Παρουσίαση

Η εταιρία Spyrou Wines ιδρύθηκε το 2006 από επαγγελματίες στο χώρο της μαζικής εστίασης και του κρασιού, με στόχο την επιλεκτική εκπροσώπηση Ελληνικών και ξένων «μικρών αλλά με έμφαση στην ποιότητα» οινοποιείων στον ελλαδικό και διεθνή χώρο. Η Spyrou Wines συνδυάζει κατά άριστο τρόπο την επιχειρηματική δραστηριότητα μέσω της αντιπροσώπευσης αλλά και την παραγωγή, τυποποίηση και πώληση δικής της σειράς κρασιών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής. Η σχέση αυτή της επιτρέπει να διατηρεί σταθερή την ποιότητα των προϊόντων της σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη γνώση των στελεχών της η εταιρία εξυπηρετεί όλη τη γκάμα επιχειρήσεων μαζικής εστίασης σε ολόκληρη την χώρα σε καθημερινή βάση. Στο portofolio της εταιρίας περιλαμβάνονται πληθώρα κρασιών που συνδυάζουν ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές καθώς και premium κρασιά υψηλής γαστρονομίας. Η Spyrou Wines χαρακτηρίζεται για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών καθώς και για την υποστήριξη και κατανόηση των αναγκών του κάθε πελάτη. Προσφέρουμε προϊόντα και επιχειρησιακές λύσεις που εξασφαλίζουν υψηλή κερδοφορία στους πελάτες μας και υψηλή ποιότητα στους καταναλωτές μας.

Εξυπηρετώντας σε καθημερινή βάση μέσα από ένα ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής, η εταιρία εξελίσσεται κρατώντας σταθερές αξίες. Είναι πλήρως μηχανογραφημένη χρησιμοποιώντας εφαρμογή ERP καθώς και CRM προκειμένου να καλύπτεται η εξυπηρέτηση της πελατειακής της βάσης. Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας οφείλεται επίσης στις επενδύσεις της σε ανθρώπινο δυναμικό, σε προηγμένο εξοπλισμό καθώς και στο συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων, συνδυάζοντας πάντα ποιότητα και τιμή.

2. Τομείς Επιχειρηματικής Δραστηριότητας

Αποστολή της Spyrou Wines αποτελεί η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους εμπορικούς συνεργάτες της με κύριο σκοπό το αμοιβαίο όφελος, μέσω της καλύτερης εξυπηρέτησης των αναγκών του καταναλωτή. Η εταιρία καλύπτει καθημερινά ξενοδοχεία, χονδρεμπόριο, gourmet και παραδοσιακά εστιατόρια, καφετέριες, κότερα, catering, κάβες και γενικότερα κάθε είδους και μεγέθους επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Το όραμα όμως δε σταματά και η δραστηριοποίηση εξελίσσεται δυναμικά και στις εξαγωγές, σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην Αμερική με στόχο όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται ποιοτικά και ιδιαίτερα κρασιά.

3. Διανομή

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της άψογης άμεσης και ασφαλής φιλοξενίας των προϊόντων από τη παραλαβή μέχρι τη παράδοση στον πελάτη, η εταιρία επένδυσε σε μια σειρά από ιδιόκτητα εξοπλισμένα φορτηγά που διασφαλίζουν την έγκαιρη παράδοση διατηρώντας την άψογη κατάσταση των προϊόντων μέχρι το τελικό τους προορισμό. Δίνοντας έμφαση στον σύντομο χρόνο παράδοσης, στην διαθεσιμότητα των προϊόντων και στην άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκύψουν.

4. Ανθρώπινο Δυναμικό & Συνεργάτες

Οι συνεργάτες της Spyrou Wines αποτελούν τον πυρήνα του στελεχιακού δυναμικού της που πλαισιώνεται από προσωπικό μόνιμης απασχόλησης. Ο μικρός μέσος όρος ηλικίας, το υψηλό μορφωτικό επίπεδο και η συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με το άριστο συνεργατικό κλίμα, καθιστούν την εταιρία δημιουργική και πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς απαιτητικές συνθήκες της αγοράς.

Η ομάδα συμπληρώνεται με ειδικούς εξωτερικούς συνεργάτες όπου αυτό είναι απαραίτητο όπως sommelier, τεχνολόγοι τροφίμων και ποτών κ.α. Η προσπάθεια για επιτυχία ολοκληρώνεται μέσα από πετυχημένες και σταθερές συνεργασίες. Επιλέγοντας προμηθευτές με κοινές αξίες, με στόχο τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων χωρίς εκπτώσεις στην ασφάλεια και τη ποιότητα, έχουν χτιστεί πολυετής σχέσεις εμπιστοσύνης με προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Newsletter

Λάβετε ενημέρωση για τα κρασιά μας.

Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο email

Copyright © 2024 spyrouwines.gr Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Design Solutions

Επιβεβαίωση ηλικίας


Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να εισέλθετε.