Cabernet Sauvignon BIO

Έντονο βαθυκόκκινο χρώμα, αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων, πιπεριάς, καπνού και βανίλιας που επιβεβαιώνουν τον ουρανίσκο.

Εξαγωγή χρώματος για 4 εβδομάδες σε δρύινη δεξαμενή. Ζύμωση με άγριες ζύμες στους 28°C. Ωρίμανση σε βαρέλια των 225lit για 18 μήνες. Εμφιάλωση χωρίς διήθηση και σταθεροποίηση του τρυγικού οξέος.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Cabernet Sauvignon
Ερυθρός Ξηρός
13% Αλκοόλ
750ml, 1.5Lt
Π.Γ.Ε. Πλαγιές Αιγιαλείας
2017, 2011, 2010, 2009, 2008, 2006, 2005, 2004
Οίνος που παράγεται από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας σε αμπελώνες με έδαφος από πηλό σε υψόμετρο 450-800μ.

SpyrouWines ΟΕ | Εθνομαρτύρων 119, Αγ. Δημήτριος 173 41 | Τηλ: 21 0933 3215