Μηλιά BIO

Βαθυκόκκινο χρώμα, έντονο άρωμα κόκκινων φρούτων, βανίλιας και καραμέλας βουτύρου. Γεμάτο στόμα δίχως επιθετικές τανίνες.

Ο οίνος παράγεται με τυπική ερυθρή οινοποίηση στους 24°C, ακολουθούμενη από αυθόρμητη μηλογαλακτική. Εξαγωγή χρώματος για 2 εβδομάδες. Ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια για 8 μήνες.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Cabernet Sauvignon, Merlot, Μαύρο Καλαβρυτινό
Ερυθρός Ξηρός
13.8% Αλκοόλ
750ml, 1.5Lt
Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος
2017, 2012
Οίνος που παράγεται από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας στο Άνω Διακοπτό σε υψόμετρο 1000μ. στην περιοχή Μηλιά.

SpyrouWines ΟΕ | Εθνομαρτύρων 119, Αγ. Δημήτριος 173 41 | Τηλ: 21 0933 3215