Μαύρο Καλαβρυτινό BIO

Ρουμπινί χρώμα. Αρώματα τάρτας κερασιού, φράουλας και δέρματος. Διακριτικά τανικό με ιδιαίτερο τελείωμα.

Ο οίνος παράγεται με τυπική ερυθρή οινοποίηση στους 24°C, ακολουθούμενη από αυθόρμητη μηλογαλακτική. Εξαγωγή χρώματος για 2 εβδομάδες. Ωρίμανση σε δεξαμενές βελανιδιάς χωρητικότητας 5.000 λίτρων για 4 μήνες.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μαύρο Καλαβρυτινό
Ερυθρός Ξηρός
12.5% Αλκοόλ
750ml, 1.5Lt
Π.Γ.Ε. Αχαΐα
2018
Βιολογικός οίνος που παράγεται στο Άνω Διακοπτό από αμπελώνες σε υψόμετρο 850 μ. Το έδαφος είναι πηλώδες και η ηλικία των αμπελώνων είναι 30 ετών.

SpyrouWines ΟΕ | Εθνομαρτύρων 119, Αγ. Δημήτριος 173 41 | Τηλ: 21 0933 3215