Ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Έντονη αρωματική ανθοδέσμη (ακακία) με νότες λευκού ροδάκινου και αμυγδάλου. Έχει φρέσκια, ζωντανή οξύτητα και λιπαρή αίσθηση στο στόμα με φρούτα και αρωματικές γεύσεις.
30% διαβροχή, 70% άμεση πίεση. Ψύξη του μούστου στους 12°C. Ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι με επιλεγμένες ζύμες και ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 18°C. Παραμονή στη δεξαμενή με τις οινολάσπες για 12 μήνες και ωρίμανση στη φιάλη για 3 μήνες.