Vino Rosso Rivetto

Κόκκινο ρουμπινί χρώμα. Καθαρά αρώματα με έντονες φυτικές νότες. Καλή δομή και φινέτσα και τυπικές  τανίνες της περιοχής Marcarini.

Χειρονακτικός τρύγος μέσα Οκτωβρίου. Ζύμωση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες (28-30°C) σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι. Αναγωγική οινοποίηση για 20 ημέρες και στη συνέχεια μηλογαλακτική.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Nebbiolo
Ερυθρός Ξηρός
14% Αλκοόλ
750ml
Treiso, Ιταλία
2014
Αμπελώνας στη Serralunga d'Alba σε υψόμετρο 340 μ. σε εξαιρετικά αργιλώδες και ασβεστολιθικό έδαφος.

SpyrouWines ΟΕ | Εθνομαρτύρων 119, Αγ. Δημήτριος 173 41 | Τηλ: 21 0933 3215