Barbaresco DOCG Marcarini

Κόκκινο ρουμπινί χρώμα. Καθαρά αρώματα με φυτικές νότες. Καλή δομή και φινέτσα, τανίνες τυπικές της περιοχή Marcarini.

Χειρονακτικός τρύγος μέσα Οκτωβρίου. Ζύμωση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες (28-30°C) σε δεξαμενές από ατσάλι. Αναγωγική οινοποίηση για 20 ημέρες και στη συνέχεια μηλογαλακτική.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Nebbiolo
Ερυθρός Ξηρός
14% Αλκοόλ
750ml
Treiso, Ιταλία
2014
Αμπελώνας Serralunga d'Alba σε υψόμετρο 340 μ. σε εξαιρετικά αργιλώδες και ασβεστολιθικό έδαφος.

SpyrouWines ΟΕ | Εθνομαρτύρων 119, Αγ. Δημήτριος 173 41 | Τηλ: 21 0933 3215