Valpolicella Superiore Ruberpan

Περιοχή Cellore Di Illasi βρίσκεται στις πλαγιές του βουνού Garzon και καλλιεργείται με πιστοποιημένα βιολογικές πρακτικές. Η πρώτη κυκλοφορία του κρασιού Ruberpan (από τη λατινική λέξη Ruber που σημείνει ρουμπινί και την τελευταία συλλαβή του ονόματος Pieropan) έγινε το 2003.

Χειρονακτικός τρύγος και ζύμωση στους 23ºC-24ºC. Εκχύλιση 12 ημερών και ωρίμαση σε μεγάλα δρύινα βαρέλια (500-2500 λίτρων) για 18-24 μήνες.

Λαμπερό ρουμπινί μέτριου βάθους. Αρώματα μαύρου κερασιού, μαρμελάδας βατόμουρου με νότες κακάο και καπνιστού ξύλου. Βελούδινο και ισορροπημένο στο στόμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone, Croatina Veronese, Old Traditional Valpolicella Varieties
Ερυθρός Ξηρός
13.5% vol
750ml
Ιταλία

SpyrouWines ΟΕ | Εθνομαρτύρων 119, Αγ. Δημήτριος 173 41 | Τηλ: 21 0933 3215