Βαθύ ρουμπινί χρώμα. Ένα κομψό κρασί, με συγκρατημένη πολυπλοκότητα και νότες φρούτων. Στη μύτη, αρώματα κέδρου και καπνού και νότες φρούτων του δάσους.
Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι, επιλέγονται προσεκτικά και στη συνέχεια τοποθετούνται σε κιβώτια για να στεγνώσουν για 4 μήνες για να επιτευχθεί μεγαλύτερη συγκέντρωση σακχάρου. Μετά την συμπίεση πραγματοποιείται κρύα διαβροχή πριν από τη ζύμωση, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση λαμβάνει χώρα σε ατσάλινες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 22-26°C και διαρκεί 40 ημέρες.
Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (70% βαρέλια 225 λίτρων και 30% σε βαρέλια των 500 λίτρων) για 24 μήνες.