Valpolicella DOC La Corte del Pozzo BIO

Ζωντανό ρουμπινί κόκκινο χρώμα. Η γεύση του είναι γεμάτη με αρώματα κόκκινων φρούτων, μαρμελάδας και νότες βανίλιας. Στο στόμα είναι ξηρό, λείο, ισορροπημένο με καλή οξύτητα.

Τα σταφύλια παραμένουν σε μικρά ξύλινα κιβώτια για να ξηρανθούν για περίοδο πέντε έως έξι μηνών και στη συνέχεια πιέζονται. Η ζύμωση γίνεται σε δεξαμενές από ατσάλι για 25 έως 35 ημέρες. Στο τέλος, το κρασί μεταφέρεται σε δρύινα βαρέλια, όπου παραμένει για να τελειοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών ετών.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Corvina, Rondinella
Ερυθρός Ξηρός
14.5% Αλκοόλ
750ml
Βένετο, Ιταλία
2004
Ασβεστολιθικά εδάφη σε αμπελώνες στις πλαγιές που βρίσκονται στην ονομασία Valpolicella.

SpyrouWines ΟΕ | Εθνομαρτύρων 119, Αγ. Δημήτριος 173 41 | Τηλ: 21 0933 3215