Έντονο πορτοκαλί χρώμα. Αρωματικό μπουκέτο από πικρά αμύγδαλα γλυκιά βανίλια και μερικές φορές πικάντικες νότες. Γλυκό στον ουρανίσκο με έντονη επίγευση από αμύγδαλα.
Τα σταφύλια συλλέγονται χειρωνακτικά τις πρώτες δύο εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Μετά από προσεκτική επιλογή, τα σταφύλια κρέμονται επάνω σε κατακόρυφα σύρματα για να στεγνώσουν για 5-6 μήνες. Προς τα τέλη Φεβρουαρίου, τα σταφύλια πιέζονται απαλά. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε βαρέλια για 15-20 ημέρες όπου και ωριμάζει για περαιτέρω 24-30 μήνες.