San Zeno Recioto di Soave DOCG BIO

Έντονο πορτοκαλί χρώμα. Αρωματικό μπουκέτο από πικρά αμύγδαλα γλυκιά βανίλια και μερικές φορές πικάντικες νότες. Γλυκό στον ουρανίσκο με έντονη επίγευση από αμύγδαλα.

Τα σταφύλια συλλέγονται χειρωνακτικά τις πρώτες δύο εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Μετά από προσεκτική επιλογή, τα σταφύλια κρέμονται επάνω σε κατακόρυφα σύρματα για να στεγνώσουν για 5-6 μήνες. Προς τα τέλη Φεβρουαρίου, τα σταφύλια πιέζονται απαλά. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε βαρέλια για 15-20 ημέρες όπου και ωριμάζει για  περαιτέρω 24-30 μήνες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Garganega
Λευκός Γλυκύς
12.5% Αλκοόλ
750ml
Βένετο, Ιταλία
2006, 2003
Διάφοροι αμπελώνες στην κοιλάδα του Soave σε έδαφος από χαλίκι, ασβεστόλιθο και βότσαλο.

SpyrouWines ΟΕ | Εθνομαρτύρων 119, Αγ. Δημήτριος 173 41 | Τηλ: 21 0933 3215