Ζωντανό αχυροκίτρινο χρώμα, με γεμάτη γεύση εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων. Στο στόμα είναι κομψό και αρμονικό. Η γενναιόδωρη οξύτητα του εξισορροπεί την πολυπλοκότητά του.
Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι από την πρώτη εβδομάδα
του Σεπτεμβρίου. Ψύχονται για 12-15 ώρες και μετά από μια ελαφρά πίεση, το γλεύκος μεταφέρεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές ζύμωσης με ελεγχόμενη θερμοκρασία για περίπου 10 ημέρες. Ένα μέρος του μούστου ζυμώνεται σε δρύινα βαρέλια των 500lt.